Mi smo specijalizirana konzultantska tvrtka za zapošljavanje na području Europske unije. Pružamo mogućnosti posredovanja pri zapošljavanju i privremenog zapošljavanja u svim sektorima. AA Euro Group osnovana je 2005. godine u Irskoj, a 2018. godine otvoren je ured i u Zagrebu. 

U našem poslovanju posebnu  pažnju pridajemo zadovoljstvu       svih uključenih strana.

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u selekciji i zapošljavanju, a naš uspjeh mogu potvrditi mnogobrojne preporuke zadovoljnih klijenata. U našem poslovanju posebnu pažnju pridajemo zadovoljstvu svih uključenih strana.

Zapošljavanje na području EU


AA Euro Group surađuje s brojnim velikim tvrtkama unutar različitih industrija. Usko surađujemo s našim klijentima kako bismo definirali ključne specifikacije svakog pojedinog radnog mjesta. Pomoću naše baze kandidata spajamo kvalitetne, iskusne i kvalificirane pojedince sa specifičnim uvjetima naših klijenata. AA Euro organizira razgovore sa svim potencijalnim kandidatima (osobno, telefonski ili putem video aplikacija), a razgovori kandidata s budućim poslodavcem se najčešće održavaju preko Skype aplikacije ili osobno u našem uredu u Zagrebu.

AA Euro Group Memberships

We are members of the following organisations: